Liiketoiminnan kehittäminen

21.4.2017

Oman liiketoiminnan kehittämiseen vaikuttaa aina oma sekä ympärillä tapahtuva hyörinä. Tämän päivän hyörinä on liimattu sanaan digitalisaatio. Olen useaan kertaan miettinyt mitä tämän maagisen sanan ympärillä tapahtuu, mutta on varmaan parasta olla miettimättä, niin paljon tapahtuu nyt ja tulevaisuudessa. Mehän elämme digitalisoituneessa maailmassa ja ne osa-alueet mitkä eivät vielä ovat digejä tulevat nekin digiksi muuttumaan.


Festumin ohjelmistotuotanto on ottanut isoja harppauksia kohti toiminnanohjauksen toimintoja. Tällä hetkellä teemme kovaa vauhtia uutta kokonaisjärjestelmää isännöinnin maailmaan. Samalla kun isännöinnin toiminnallisuuksia valmistuu, olemme myös uudistaneet aikaisempaa ohjelmistotuotantoamme ja teemme uutta kirjanpitoa ja maksatusta. Kaikki nämä yhdessä ja vielä lisättynä jo aiemmin markkinoille tulleisiin ominaisuuksiin mahdollistavat asiakkaillemme oman liiketoiminnan kehittämisen nykytrendejä käyttäen. Isännöinti on ollut pitkään melko perinteisesti toimivaa liiketoimintaa. Ollaan oltu syystäkin ylpeitä hyvin isännöidyistä kohteista ja paikkansapitävistä tilikirjoista. Digitalisaation myötä näistä ei edelleenkään tarvitse tinkiä, mutta perustarpeiden lisäksi myös isännöitsijä pääsee tarjoamaan asiakkailleen ja asukkailleen palveluita mistä on ennen voinut vain uneksia.

 

Vaikka tässä blogissa en lähde tämän enempää maailmaan syleilemään ja uutta lupaamaan, sen kuitenkin lupaan, että Isännöitsijäpäivillä ensi syyskuussa lanseeraamme uuden isännöinnin kokonaispalvelun !


« Takaisin

AVAINSANAT

Blogi

Kirjoittaja

Minna Halonen
toimitusjohtaja
0207 909 765
Lähetä viesti
Katso kaikki kirjoittajan artikkelit »
X

Sivustolla käytetään evästeitä.