Eskimo Finland Oy

Festum Finland OyEskimo Finland Oy on suomalainen perheyritys, jonka omistajat ja tehdas toimivat Suomessa. Yritys valmistaa ruoanlaitossa tarvittavia non food –tuotteita. Tuotevalikoima ulottuu monelle sektorille, kuten ruoan valmistukseen, säilyttämiseen, kuljettamiseen, kattamiseen sekä hygieniaan tarkoitettuihin tuotteisiin suurkeittiöille. Omien merkkituotteidensa ohella Eskimo Finland Oy valmistaa myös private label -tuotteita.

Eskimo Finland Oy on Suomen markkinajohtaja suuressa osassa tuotteitaan, tähän on päästy nopeilla toimitusajoilla, laadukkailla tuotteilla ja omilla vahvoilla tuotemerkeillä. Yritys työllistää 75 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto on noin 25 miljoonaa euroa.

 

Minkä perusteella Festum Taloushallinto valittiin

Eskimo Finland Oy:ssä oltiin pitkään harkittu ostolaskujen kierrätysjärjestelmän hankintaa. Hankintaprosessi sai kovan nosteen Festum Taloushallinnon esittelytilaisuuden jälkeen. Palvelu vaikutti heidän mielestään selkeältä ja helpolta käyttää.

”Meille esiteltiin Festum Taloushallinto ja hurahdimme sen selkeyteen ja helppouteen. Esittelyn jälkeen lähdimme toden teolla vertailemaan eri palveluita. Kilpailijat eivät kuitenkaan yltäneet samaan selkeyteen ja helppouteen mihin kiinnitimme Festum Taloushallinnossa jo esittelyssä huomiomme”, Pirjo Kuvaja, Eskimo Finland Oy:n talouspäällikkö sanoo.

Käyttöönoton jälkeen palaute on ollut pelkästään positiivista. Käyttäjät, erityisesti laskujen kiertoon osallistuvat ovat saaneet positiivisesti yllättyä palvelun ominaisuuksista ja käytön selkeydestä. Myös Festum Taloushallinnon etäkäyttömahdollisuudet – mistä ja milloin vain – saavat kehuja.

”Kaikki käyttäjät jotka tarkastelevat ja hyväksyvät laskuja sanovat, kuinka kätevä ja helppo Festum Taloushallinto on käyttää. Palvelu on saanut todella hyvää palautetta käyttäjiltä, kukaan ei ole moittinut. Toimitusjohtajammekin pitää ohjelmaa erittäin hyvänä, yhtenä tärkeänä ominaisuutena hän mainitseekin mahdollisen käytön ajasta ja paikasta riippumatta”, Kuvaja kertoo.

 

Käyttäjärooleja hyödyntämällä prosessit nopeammiksi

Suurimman hyödyn Eskimo Finland Oy on mielestään saanut prosessien nopeutumisesta ja erilaisten roolien jakamisesta järjestelmän sisällä. Tarkastajat ja laskujen kierrättäjät voivat tehdä työtään huomattavasti tehokkaammin kuin ennen.

”Aikaisemmin kaikki laskut kulkivat postin kautta, mikä oli tietysti kalliimpaa ja kesti päiviä, nyt samat asiat tehdään päivien sijaan minuuteissa. Olemme myös todella tyytyväisiä Festum Taloushallinnon ominaisuuteen asettaa varamies- ja katselijarooleja. Ennen laskut saattoivat odottaa tarkastusta kauankin jos tarkastava henkilö oli lomalla, nyt voimme määrittää varamiehen tarkastamaan lomailevan henkilön laskut”, Johanna Ketola, Eskimo Finland Oy:n taloushallinnon assistentti kertoo.

”Katselijaroolia käytetään myös ahkerasti. Katselijarooleja jakamalla voidaan näyttää laskujen tietoja sellaisillekin käyttäjille, jotka ei varsinaisesti käsittele laskuja”, Ketola jatkaa.

 

Ongelmatilanteet ja kehitysehdotukset otetaan aina tosissaan

Eskimo Finland Oy:llä ongelmatilanteet ovat usein hyvin akuutteja ja ratkaisun pitää syntyä nopeasti, Festum on ollut heidän mielestään esimerkillinen kumppani.

”Jos meillä on joku ongelmatilanne, se on lähes aina hyvin akuutti. Tästä pitääkin antaa Festumille iso kiitos, vastaukset tulevat aina nopeasti, ja jos vastausta ei tiedetä niin se selvitetään hetkessä. Itse arvostan suuresti tällaista hädän hetkellä tukemista ja auttamista. Erittäin tyytyväinen olen ollut myös kehitysideoiden vastaanottamiseen. Ratkaisut ei aina voi löytyä päivien tai viikkojenkaan sisällä mutta ne otetaan aina tosissaan.” Kuvaja päättää.

Ota yhteyttä

Teija Lounasaho
myyntipäällikkö
0207 909 703
Lähetä viesti
X

Sivustolla käytetään evästeitä.