Rantakartano

Festum on täydellinen taloushallinnon kumppani kiireiseen ja tehokkuutta vaativaan yrityselämään.

 Rantakartano logo

Rantakartano on vuodesta 1990 toiminut juhlatila ja ravintola Kokemäenjoen rannalla. Upea sijainti, loistavat puitteet ja hyvä maine pitävät paikan kiireisenä. Vilkkaan Rantakartanon yrittäjä Marko Piippa kertoo, että Festumin palvelut sopivat erinomaisesti tehokkuutta, vaivattomuutta ja nopeutta vaativaan yrittämisen arkeen.

- Pidämme Festumin konsultoivasta tyylistä. Meillä on omat yhteyshenkilöt, jotka saa helposti kiinni omista numeroista ja vastaukset saadaan aina nopeasti. Apua saa aina, kun tarvitsee, Marko kehuu.

 

Sähköinen taloushallinto säästää aikaa

Marko on erityisen tyytyväinen sähköiseen taloushallinnon ohjelmistoon, jonka kautta asiat hoituvat helposti. Järjestelmä on helppokäyttöinen ja aikaa säästävä. Marko tekee laskut, ja Festum hoitaa loput reskontrasta palkanlaskentaan.

- Kiireiselle yrittäjälle tällainen tilitoimisto on hyvä. Ohjelmisto on helppo ja säästänyt meiltä hurjasti aikaa vanhaan tapaamme verrattuna. Voimme keskittyä olennaiseen, eli Rantakartanon pyörittämiseen. Suosittelen Festumia lämpimästi muillekin, Marko kertoo.

Ota yhteyttä

Kirsi Keipi
aluejohtaja, PHT
0207 909 785
Lähetä viesti