Älykkäämpää taloushallintoa

Suomessa paperilaskujen rinnalla sähköinen laskutus on edistyksellistä ja hyvin standardoitua. Ongelmattomaan tietoliikenteeseen on toimivien käytäntöjen vuoksi totuttu.

Kansainvälisesti käytännöt ja formaatit ovat kuitenkin kirjavia ja ovat pitkälti riippuvaisia kumppanin käyttämästä palvelusta. Laskuliikenne on verkkaisesti yhdenmukaistumassa ISO 20022 -standardin johdosta, mutta varmaa tietoa muutoksen kestosta ei ole.

 

Kaikki tarvitsemanne

Festum Taloushallinto sisältää kaikki tarvitsemasi työkalut. Laskutusjärjestelmämme, joka on osa Festum Taloushallintoa hyödyntää laskujen muodostamisessa Finvoice 2.0 -standardia. Asiakkaanamme teidän ei tarvitse erikseen huolehtia Finvoice -versioista ja muunnoksista. Finvoice-välityspalvelussa ostaja vastaanottaa laskun sähköisessä muodossa omiin taloushallinnon järjestelmiinsä ja lasku on täsmäytettävissä tilausviitteellä suoraan tilaukseen.

 

Älytunnistus mahdollistaa entistä enemmän etuja automaatiosta

Festum Taloushallinto hyödyntää älytunnistusta ostolaskujen sähköisessä käsittelyssä. Tunnistus poimii laskulta jatkokäsittelyyn tarvittavat tiedot sisältöön ja aiheyhteyksiin perustuen. Oppivassa älytunnistuksessa tunnistettavat tiedot valitaan entistä monipuolisemmin, virheet vähenevät ja automaatiosta saatavat hyödyt kasvavat. Älykäs tapa toimia mahdollistaa myös nopeat automatisoidut tiliöinnit ja tilaustäsmäytys rutiinit.

 

Paremmat edut vähemmän kuormittavalla käyttöönotolla

Käyttöönottomme on hyvin standardoitu, joten pysymme sovituissa aikatauluissa ja pystymme vastaamaan asiakkaiden haasteisiin. Meillä käyttäjäkokemus on keskiössä käyttöönotoissa kuin asiakastuessakin. Ostolaskuratkaisun lisäksi saat meiltä myös ratkaisut kokonaisvaltaisesti taloushallinnon tarpeisiin.

X

Sivustolla käytetään evästeitä.