Älyteknologia osaksi ostolaskuprosessia

Ostolaskuja käsiteltäessä on olennaista siirtää laskut nopeasti ostolaskujärjestelmään automatisoitavaksi. Laskujen siirron ontuessa koko prosessi hidastuu ja hyödyt jäävät vaillinaisiksi.
 

Älyteknologia sulautuu laskuvastaanottoon

Älyteknologia mahdollistaa nykyaikaisen tavan sähköposti- ja paperilaskujen tunnistamiseen. Työt, jotka tietokone pystyy tekemään halvemmalla, nopeammin ja virheettömämmin kannattaa antaa koneen tehtäväksi.

Kofaxin oppivassa älytunnistuksessa ”tunnistuskone” poimii laskutiedot lähes käsin koskematta. Laskupohjia ei tarvitse opettaa, vaan laskutiedot kerätään aiheyhteyksiin ja sisältörakenteisiin pohjautuen:

 

 

  1. Skannaa laskut tai siirrä laskut sähköpostista tunnistukseen
  2. Anna oppivan koneälyn tunnistaa laskutiedot
  3. Varmista mahdollisesti puutteellisesti tai epävarmasti tunnistetut tiedot
  4. Laskut tallentuvat esim. finvoice muodossa ostolaskujärjestelmäsi noudettavaksi

 

Laskuautomaatiossa kyse ei ole pelkästään kustannussäästöistä, vaan myös älykkäästä tavasta vapauttaa aikaa asiantuntijaosaamista vaativille töille.  96% asiakkaistamme ovat valmiita suosittelemaan palveluamme muille. Ota sinäkin yhteyttä ja katsotaan miten voimme kehittää toimintaanne.

"Palvelun ollessa vielä ulkoistettu skannattiin kaikki paperit ja siihen meni huomattavan paljon turhaa aikaa, koska käsittelemme kuitenkin vain ostolaskuja. Nyt meille tulee vain oikeaa tavaraa ja oikea-aikaisesti. Säästämme näin runsaasti aikaa samalla, kun palvelumme laatu ja kannattavuus on kasvanut”

Eija Perälä
reskontra-tiimin palvelupäällikkö
KuntaPro
www.kuntapro.fi

Ota yhteyttä

Jorma Messo
liiketoimintajohtaja
0207 909 705
Lähetä viesti
X

Sivustolla käytetään evästeitä.