Nautinnollisempaa arkea kokonaispalvelulla

Helpota työrutiineja ja ota täysi hyöty laajentamalla Festum Isännöinti palveluiden ominaisuuksia kattamaan yhä suurempia kokonaisuuksia.

 

Festum Raksa

Festum Taloushallinnon Rakentamisalan ilmoitusosio –moduulissa muodostetaan rakentamisen tiedonantomenettelyyn liittyviä sekä urakka-että työntekijäilmoitustietoja. Ilmoituksiin kerättävä tieto perustuu Festum Ostolaskut –moduulissa kiertäneisiin ja käsiteltyihin ostolaskuihin

 

Festum Budjetointi

Festum Budjetointi -moduulilla budjetin käsittely voidaan hoitaa kierrätyksen puolella. Laskenta-automatiikan avulla voit käsitellä tietoja kuukausitasolla ja kustannuspaikoittain. Moduulissa on huomioitu isännöintialan erilaiset käyttötarpeet ja budjetoinnin voi hoitaa kierrätyksen puolella kirjanpitäjän lisäksi esimerkiksi taloyhtiön isännöitsijä.


Festum Myyntilaskut

Festum Taloushallinnon Myyntilaskutus ja –reskontra tarjoaa tehokkaan tavan hoitaa yrityksen myyntilaskutuksen sekä suoritusten seurannan. Festum Myyntilaskut -moduuli sisältää sekä erillis- että toistuvaislaskutuksen ja kattavan myyntireskontran.


Festum Kirjanpito

Festum Kirjanpito on laaja ja monipuolinen kirjanpidon kokonaisjärjestelmä. Kirjanpidon perusominaisuuksiin kuuluu myös maksatusosio, käyttäjä ei tarvitse muuta maksatusohjelmaa Festum Kirjanpidon lisäksi. Saapuvat viitesuoritukset, tiliotteet, laskujen maksut ja muu pankkiliikenne hoituu helposti Festum Kirjanpidon kautta.


Festum Matka-ja kululaskut

Festum Matka-ja kululaskut -moduulissa kilometrikorvausten ja päivärahojen kerääminen matkalaskulle yhdessä muiden kulurivien kanssa on helppoa ja nopeaa. Sähköiseen matkalaskuun voi liittää erilaiset tositteet kuten esimerkiksi parkki- ja hotellimaksut. Järjestelmä tarjoaa laskujen käsittelyyn samat hyväksyntä-, tiliöinti- ja arkistointimahdollisuudet kuin ostolaskuillekin.


Festum Asiakirjat -arkisto

Festum Asiakirjat -arkisto, toimii kuin mikä tahansa arkisto korvaten paperiset mappiarkistot. Tilinpäätösraportit, pöytäkirjat, sopimukset, tarjoukset ym. tallennetaan Asiakirjat –arkistoon sähköiseen muotoon, josta ne ovat helposti hakutoimintojen ja käyttöoikeuksien mukaan löydettävissä.

Ota yhteyttä

Teija Lounasaho
myyntipäällikkö
0207 909 703
Lähetä viesti
X

Sivustolla käytetään evästeitä.