Festum MCI Suite*

Ohjelmistorobotin pikku apulainen

Ohjelmistorobotiikan selkeä vahvuus on määrämuotoisen tiedon helpossa käsiteltävyydessä. Jos rakenteellisuus puuttuu (esim. s-postit, laskut, rahtikirjat), ohjelmistorobotiikan avulla tapahtuva tiedon automaattinen kerääminen ja käsittely muuttuu työläämmin toteutettavaksi ja vaikemmaksi. 

MCI Suite automatisoi monikanavaisen tiedon välityksen asiakirjoilta ohjelmistorobotille

MCI Suite on kapean alueen koneälysovellus. Se on kehitetty dokumenttipohjaisen tiedon älykkääseen keräämiseen ja jatkojalostamiseen.

AI RPAMCI Suiten koneäly kerää asiakirjoilta olennaiset liiketoimintatiedot aiheyhteyksiin, tiedon muotoon, sijaintiin ja käyttäjän tekemään opastamiseen perustuen. Järjestelmän edellyttäessä tiedon varmentamista se oppii ja kehittyy käsittelemään asiakirjoja entistä kyvykkäämmin.

 

Esim. 1 Tilausten ja toimeksiantojen kirjaus

MCI Suite noutaa sähköpostiin saapuneet PDF ja Excel liitteet tunnistaen niihin tehdyt kirjaukset. Tunnistetut tiedot siirtyvät robotille kirjattavaksi eri tietojärjestelmiin.

 

Esim. 2 Potilastietojen kirjaus 

Monitoimilaitteilla valitaan potilasasiakirjatyyppi jonka jälkeen se skannataan. Koneäly kerää tarvittavat potilastiedot ja toimittaa ne (PDF-A kuvan kera) ohjelmistorobotille käsiteltäväksi.

 

Ominaisuuksia:

  • Opastettavissa oleva oppiva koneäly tiedon poiminnassa
  • Monikanavainen tiedon haku (skannerit, s-posti, XML/EDI, WebService, tiedostot (Office, PDF) ja hakemistot (myös mobiilituki IOS ja Android laitteille)
  • Monitoimilaitteiden keskitetty hallinta (yli 300 eri MFP ja verkkoskanneria)
  • Tiedon tallennus esim. csv tai xml muodossa robotille automatisoitavaksi
  • Lataa: MCI Suite includes.pdf

 

MCI Suiten lisenssihinta sisältäen ensimmäisen vuoden ohjelmistoylläpitomaksun alkaen 6 967 eur (alv 0%)

 

*MCI = Multi Channel Intelligence 

 

Ota yhteyttä

Jorma Messo
liiketoimintajohtaja
0207 909 705
Lähetä viesti
X

Sivustolla käytetään evästeitä.