Uusi ote ostolaskuautomaatioon

Ostolaskuratkaisun tullessa elinkaarensa päähän, kannattaa katsoa vaihtoehtoja myös nykyisen ratkaisun ympäriltä. Isot päivitykset ovat usein raskaita ja kalliita. Festum Taloushallinto tarjoaa vaihtoehdoksi entistä tehokkaamman ostolaskuratkaisun ja sille napakan käyttöönoton. Ratkaisu tarjotaan pilvipalveluna.

 

Älytunnistus mahdollistaa entistä enemmän etuja automaatiosta

Festum Taloushallinto hyödyntää mm. älytunnistusta ostolaskujen sähköisessä käsittelyssä. Tunnistus poimii laskulta jatkokäsittelyyn tarvittavat tiedot sisältöön ja aiheyhteyksiin perustuen. Automatisoinnin avulla lasku saa mm. tiliöinti- ja kierrätystiedot jo tunnistusvaiheessa, jolloin manuaalisen käsittelyn vaiheet on mahdollista saada kokonaan pois tai hyvin pieniksi. Tämä on käyttäjän kannalta helpompaa ja laskuprosessin kannalta varmempaa kuin toimittajakohtaiseen opetukseen perustuva tunnistus. Ratkaisussamme tunnistettavat tiedot voidaan valita entistä monipuolisemmin, virheet vähenevät ja automaatiosta saatavat hyödyt kasvavat.

 

Paremmat edut vähemmän kuormittavalla käyttöönotolla

Käyttöönottomme on hyvin standardoitu, joten pysymme sovituissa aikatauluissa ja pystymme vastaamaan asiakkaiden budjettihaasteisiin hyvin. Meillä käyttäjäkokemus on keskiössä käyttöönotoissa kuin asiakastuessakin.

 

Mobiili osaksi laskujen käsittelyä

Voit käyttää Festum Taloushallintoa myös mobiliisti. Hyväksy laskuja, seuraa raportteja ja käytä ohjelmistopalvelun muita toimintoja mobiililaitteillasi.

 

Festum taloushallinto skaalautuu tarpeisiisi

Ostolaskuratkaisun lisäksi saat meiltä myös ratkaisut kokonaisvaltaisesti taloushallinnon tarpeisiin.

X

Sivustolla käytetään evästeitä.