Digitalisoinnista automaatioon

Muun muassa monikanavaisuus, älytunnistus, laskuautomaatio ja ohjelmistorobotiikka mahdollistavat uudenlaisen tavan tehdä työtä. Koneen hoitaessa rutiinitehtävät ihminen voi keskittyä osaamista vaativiin asiantuntijatehtäviin.

Lasku voidaan hakea sähköpostista automaattisesti, älytunnistus poimii laskutiedot, laskuautomaatio kierrättää, tiliöi ja maksaa automatisoidusti. Samalla ohjelmistorobotti ohjaa koko tilaus- ja toimitusketjua. Luo käyttäjät ja asiakkaat järjestelmiin, hoitaa tuotekoodien oikeellisuuden sekä tositteiden kirjaamisen. Kaikki käyttäen automaattisesti useita eri järjestelmiä.

Edellä kuvatun lisäksi ajatuksemme automaatiosta kattaa myös uudentyyppisen työnjaon. Itsepalvelu, ryhmätyö ja älykkäät palvelukeskukset mahdollistavat aidot säästöt ja toiminnan tehokkuuden. Itsepalvelulla sitoutetaan asiakasta ja minimoidaan tekemistä jatkotoimenpiteiden kohdistuessa suoraan oikealle tekijälle tai järjestelmälle. Taustaprosesseissa kirjaustyön sijaan palvelukeskuksessa hoidetaan poikkeamia ja koostetaan asioita liiketoiminta ja toimiala tuntien. Teknologian hoitaessa rutiinit asiantuntija keskittyy vain asiantuntijatyöhän.

 

 

Automaatioratkaisuissamme korostuvat:

  • Tekemisen minimointi
  • Helppous ja ketteryys
  • Koneälyn korkea hyödynnettävyys
  • Monikanavaisuus
  • Toimiala ja prosessiriippumattomuus

Ota yhteyttä

Jorma Messo
liiketoimintajohtaja
0207 909 705
Lähetä viesti
X

Sivustolla käytetään evästeitä.