Isännöinti

Festum Taloushallinto on lakisääteinen kumppanisi tarjoten työkalut tehokkaaseen toimintaan niin taloushallinnon ammattilaisille kuin isännöitsijöille.

Helppokäyttöisyyden ja korkean automaatioasteen ansiosta laskujen hallinta sujuu vauhdilla. Laskujen käsittely saadaan automatisoitua vaivattomasti, tulivat ne sitten missä muodossa tahansa.

Hyväksytyt ja tiliöidyt laskut siirtyvät kirjanpitoon maksatusta varten, eikä erillistä maksatusohjelmaa tarvita. Festum Taloushallinnossa on mahdollista huomioida verokäsittelyn toimialakohtaisuudet.

Festum Budjetointi -moduulilla budjetin käsittely voidaan hoitaa Festum Taloushallinnossa. Laskenta-automatiikan avulla voit käsitellä tietoja kuukausitasolla ja kustannuspaikoittain. Moduulissa on huomioitu isännöintialan erilaiset käyttötarpeet ja budjetoinnin voi hoitaa kierrätyksen puolella kirjanpitäjän lisäksi esimerkiksi taloyhtiön isännöitsijä.

Festum Ostolaskujen moniyritysnäkymän avulla isännöitsijä näkee yhdellä silmäyksellä hallitsemiensa taloyhtiöiden ostolaskujen tilanteen. Myös ajantasainen kirjanpidon raportointi on isännöitsijän helposti saatavilla. Arkistosta asiakirjat ja laskut löytyvät vaivattomasti kattavien hakutoimintojen avulla vaikka yhtiökokouksessa.

Isännöitsijä saa remontin kohteena olevan taloyhtiön tiedot Rakentamisalan ilmoitusosiolle jo laskujen hyväksyntävaiheessa, näin vältytään turhalta manuaalityöltä.

Palvelumme avulla hoidat asiat aina oikein ja ajallaan.

"Haimme ilmoittamiseen todella helppoa ja yksinkertaista tapaa. Olemme nyt käytössä huomanneet kuinka nopeasti ja pienellä työllä saamme ilmoitukset Festum Taloushallinnon avulla tehtyä.

Ville Raitanen
kiinteistöinsinööri
Turun Ylioppilaskyläsäätiö
www.tys.fi

Ota yhteyttä

Teija Lounasaho
myyntipäällikkö
0207 909 703
Lähetä viesti
X

Sivustolla käytetään evästeitä.