Kuljetus ja logistiikka

Älytunnistuksella nopeutta laskutukseen.

Nopeus, virheettömyys ja tiedon tavoitettavuus ovat olennaisia asioita kuljetuksia hallittaessa. Mitä nopeammin ja paremmin tilaus- ja toimitusketju toimivat, sitä nopeammin myös laskutus on mahdollista toteuttaa.

Nykyaikainen oppiva älytunnistus tehostaa ja nopeuttaa toimintaa. Sähköisesti saapuneilta tai skannatuilta kuljetustilauksilta sekä rahti- ja kuormakirjoilta tunnistetaan tarvittavat asiakas- ja kuljetustiedot. Laskutuksen nopeuttamiseksi automatisoidaan mm. kolli-, tilaus-, toimittaja-, tilaaja- ja maksajatietojen keräys. Viivakoodi tieto saattaa myös joissakin tapauksissa riittää. Tarpeet ja haasteet vaihtelevat, mutta olipa kuljetusohjausjärjestelmäsi miltei mikä tahansa, ratkaisumme kytkeytyy siihen saumattomasti haluamallasi automaatiotasolla.

Rahtikirja-arkistomme hallitsee kaikki kuljetuksiin liittyvät asiakirjat ja mahdollistaa niiden turvallisen sekä helpon tavoitettavuuden. Yhteiskäyttöisyys asiakkaiden kanssa, monipuoliset hakutoiminnallisuudet ja integroitavuus eri kuljetusjärjestelmiin luovat lisäarvoa arkiston käytölle.

Ota yhteyttä

Jorma Messo
liiketoimintajohtaja
0207 909 705
Lähetä viesti
X

Sivustolla käytetään evästeitä.